Manuela Kjeilen

Manuela Kjeilen er en norsk heltidsblogger, tv-personlighet, forfatter, foredragsholder, fotograf og hjemmebaker. Hun begynte å blogge i 2010, og visste lite om reisen bloggen hennes ville ta henne på. Manuela tok senere fatt på en karriere som bakebokforfatter og bakepersonlighet. Ett år etter å ha startet passionforbaking.com ble bloggen kåret til Norges mest elskede blogg, og konkurrerte med 250 nominerte inkludert høyprofilerte mote- og livsstilsbloggere.

Hennes første bok, Love, Manuela, ble utgitt i 2011 og ble umiddelbart en bestselger. Siden den gang har Manuela utgitt ikke mindre enn 7 norske, 3 svenske 2 oversatt til tysk og en engelsk bok med stor suksess.
Instagram-kontoen hennes, @passionforbaking, har hele 1,2 millioner følgere – og det teller.
Normalt tilbringer Manuela mesteparten av tiden sin i kjøkkenstudioet sitt, hvor hun jobber med nye ideer til prosjektene sine, samarbeidspartnere, artikler og selvfølgelig for selve bloggen. Men de siste 1,5 årene har hovedfokuset hennes vært på å utvikle mange nye, kvalitets- og vakre produkter til hennes egen nettbutikk.

Fansen og følgernes genuine interesse og endeløse forespørsler om bøkene, oppskriftene og produktene hun bruker på kjøkkenet, har vært hovedmotivatoren og grunnen til å lansere nettbutikken www.lovemanuela.no.

Som Manuela sier:
"LoveManuela.com er et svar på alle forespørsler jeg fikk fra bloggleserne og følgerne mine om å åpne en butikk hvor jeg kan tilby de produktene jeg elsker og de produktene jeg ofte bruker. Her vil jeg kontinuerlig legge til nye produkter som jeg vanligvis bruker i min baking."

Selv om Manuela har hatt en vellykket karriere innen baking, er hun ikke utdannet konditor. Hun er selvlært, og de mer enn ti årene med blogging utviklet seg til en bratt læringskurve, både når det kommer til baking, oppskriftsskriving, fotografering og business generelt. Hun understreker at hun baker for egen nytelse, for nytelse, og at hun opplever baking som terapeutisk.
Manuela er mor til 5 fra 33-21 år, og hun bor i Sverige med familien.

TILBAKE TIL TOPP