Manuela KjeilenHvorfor Love, Manuela?

Hvorfor Love, Manuela? Siden lanseringen av min første bakebok i 2011, hvor jeg valgte navnet Love, Manuela som merkenavn, har jeg ofte fått spørsmålet om hvorfor akkurat dette navnet på ei bakebok og hva er tanken bak?

Alle har en historie. Jeg har min. Mange av dere kjenner til meg gjennom min bakeblogg gjennom mange år, passionforbaking, og min Instagram under samme navn. På disse sidene har jeg delt min vandring i akkurat dette, min passion for baking.

Jeg elsker å bake, ta vakre bilder og inspirere mine kjære følgere gjennom dette. Men jeg kjenner at tiden er inne for å la deg bli kjent med meg og min historie. Kanskje det til og med kan inspirere deg enda mer; til å tenke over dine drømmer og hva du ser i deg selv. Jeg vokste opp i et miljø hvor kjærlige ord og oppmuntringer var fraværende. Jeg kan faktisk ikke huske en eneste gang i hele min barndom hvor jeg ble fortalt ordene «Jeg elsker deg», «Du er fantastisk» eller «Jeg er stolt av deg».

Når kjærlighet og positive oppmuntrende ord mangler i barndommen din og du vokser opp i utrygge omgivelser i et ustabilt hjem, gir det deg følelsen av at du ikke er verdt noe. Akkurat dette var dessverre min sannhet og mine tanker om meg selv i altfor mange år. Følelsen av lavt selvbilde og tanken om at jeg ikke var god nok gjorde at jeg tok mange destruktive valg som ung jente. Jeg var redd, ensom og hadde null selvtillit.

Det var ikke før jeg begynte å følge The Oprah Show som 18-åring, hørte om hennes historie og hennes drømmer, at tanken slo meg: Kanskje jeg også kunne være verdifull og verdt å elske. Det tok meg mange år å finne meg selv. Både Oprah-showet og kjærligheten mannen min utøste over startet noe nytt inni meg, noe godt og trygt. Jeg begynte å lytte til og ta oppmuntrende ord fra venner og fremmede til hjertet og faktisk våge å tro dem. Jeg jobbet med å skyve mine negative tanker til side og la kjærligheten fra de rundt meg endre hjertet og tankene mine. Jeg hadde opplevd kjærligheten kraft, og den forandret meg innenfra og ut.

Så det er derfor ordet L.O.V.E  er så viktig for meg, og jeg vil at ordet Kjærlighet, som er et så sterkt ord, skal være en del av merkevaren min, fordi Kjærlighet er noe jeg ønsker så sterkt at alle skal få oppleve.

Målet mitt for denne butikken er å skape produkter med kjærlighet og oppmuntrende ord som løfter deg opp, slik som kakepynt miksene mine med budskapet «Du er en spesiell gave» på eller «Du er verdt mer enn du noen gang kunne forestille deg» ord, Jeg skulle ønske jeg ble fortalt når jeg vokste opp. Men nå som voksen vet jeg det. Og nå vil jeg fortelle deg det samme.

Jeg håper du vil være med meg på denne nye fantastiske reisen!!

 

XO, Love, Manuela

TILBAKE TIL TOPP